Følg en ny norsk bloggeportal på vei mot lansering!

10 01 2010

En av de mange grunnene til at jeg blogger for lite, er at jeg i det siste halve året har fått lov til å være med på å planlegge en ny norsk bloggeportal, som kommer til å bestå både av en redaksjonell magasindel om sosiale medier, og en bloggedel der vi kommer til å ha et kjempeteam i sving for å finne norges beste bloggposter over et bredt spektrum av sjangre, og stille dem ut på utstilling for deg og meg.

Nå er lansering i sikte, og veien dit kan du følge via prosjektbloggen vår, som åpner i dag!

Nedenfor finner du den offisielle åpningsteksten, som du sikkert har lest et par ganger allerede 🙂

***

Bloggpuls.no – din portal til blogg og sosiale medier

I dag åpner prosjektbloggen til nettstedet Bloggpuls.no!

Bloggpuls blir lansert i begynnelsen av februar og skal bli Norges ledende nettsted for blogg og sosiale medier. Bloggpuls blir stedet man går for å finne ut hva som rører seg i den norske bloggsæren og i det norske sosiale medier-samfunnet. Prosjektbloggen vår kommer til å handle om prosjektet og veien frem mot lansering.

Du kan lese prosjektbloggen på Bloggpuls.no

Hva er Bloggpuls?

Bloggpuls blir portalen man besøker for å få vite det som er verdt å vite om blogg og sosiale medier i Norge. Portalen skal fungere som et utgangspunkt, et sted å starte, både for den som aldri har lest en blogg før, og som er nysgjerrig på hva dette dreier seg om, og den som har drevet med blogging i mange år, men man har lyst til å oppdage flere gode bloggere. En portal og et møtested i ett!

Vi har som mål å øke kunnskapen om den enorme bredden og gode kvaliteten som finnes i det norske bloggmiljøet og blant stemmene i de sosiale mediene både blant bloggere og andre. Mange bloggere og deltakere i de sosiale mediene fortjener ekstra oppmerksomhet — og det har vi lyst til å gi dem!

Hvorfor Bloggpuls?

Vi har gått inn i et nytt tiår og nå mener vi det er på tide med et lett tilgjengelig nettsamfunn av og med de menneskene som bruker blogg og sosiale medier aktivt i Norge. Det finnes mange ulike miljøer både innenfor norske blogger og andre sosiale medier og vi ønsker å være en brobygger mellom disse. For å få til dette har vi fått med oss noen av de beste folkene fra de forskjellige miljøene — og med deres kunnskap og kompetanse skal vi klare å lage et knallprodukt.

Hva er konseptet Bloggpuls?

Bloggpuls kommer til å bestå av forskjellige avdelinger og redaksjoner som spesialiserer seg på ulike områder innen blogg og sosiale media. Vi skal ha et eget magasin med artikler om blogging og sosiale medier produsert av vår faste redaksjon og andre bidragsytere fra det norske blogg- og sosiale medier-miljøet. Vi skal ha et eget ungdomsmagasin om blogg og sosiale medier og ikke minst; Vi har egne redaksjoner som til sammen leser et enormt antall blogger og som er meget aktive i andre sosiale medier, og disse menneskene skal velge innlegg fra mange av de mest interessante innleggene for deg — créme de la créme innenfor de ulike kategoriene.

Ideen til konseptet Bloggpuls.no springer ut fra et ønske om å ta det norske blogg- og sosiale medier-samfunnet på alvor og ta det hele til et nytt nivå. Vi mener rett og slett at internett og omverdenen er klare for blogg 2.0.

Vi gleder oss! Følg med — vi håper du blir fornøyd!

Beste hilsen,
Bloggpulserne

Reklame

Handlinger

Informasjon

7 responses

10 01 2010
Yoshimi

Jøss, se der! Gleder meg…!

10 01 2010
Sigrun

Så spennende!

10 01 2010
Hvem er vi? « Bloggpuls.no

[…] Kamikaze – Følg en ny norsk bloggeportal på vei mot lansering! […]

12 01 2010
ANETTESHUS.COM

Dette virker kjempe-spennende!! Masse lykke til videre, alle sammen:)

Klem
Anette:)

18 01 2010
kamikaze

Takk skal dere ha folkens! 🙂

23 02 2010
krissy

Sorry, vil heller ha deg HER 😀 Føler dette er nær ved å bli et spindelnetthus, ensom og forlatt? 😮

23 02 2010
kamikaze

Krissy: Jeg håper ikke det! 😀 Det var faktisk veldig moro å få respons på den forrige posten, så mulig det kommer mer 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: