Odd

2 11 2009

En stor fordel med å være damenerd er at man møter mange særdeles søte mannenerder. En av disse mannenerdene, som tilfeldigvis også er MiML, har — sammen med en gjeng andre hyggelige mannenerder — laget et dataspill, av typen eventyr.

Jeg gir like godt ordet til dem, og anbefaler alle å ta en titt innom!

***

Dette er kanskje sjokkerende nyheter for dere, men jorden og hele universet som vi kjenner det, er bare et mentalsykehus. Det finnes en virkelig verden der ute, som heter Rus-Tog’Stol, med mennesker som ikke er psykisk syke – slik som vi er her på jorden. De la inn oss her på mentalsykehuset fordi vi er for egoistiske og aggressive til å fungere i samfunnet deres, der det ikke finnes politi, lover – eller engang penger. Friske mennesker gjør det de skal uten noe av dette.

Hvordan vet vi alt dette? Fordi vi har en venn som faktisk har vært der ute. Han heter Odd. En dag da Odd vandret rundt i det vakre vest-norske fjordlandskapet på leting etter interessante steiner, kom han over en merkelig utedo, som viste seg å være en portal til Rus-Tog’Stol. Odd ble sugd ned i hullet og i høy hastighet gjennom et komplekst system av interdimensjonelle tunneller, til han til slutt endte opp på stranda i den eldgamle byen Å’ke. Her forklarete en sykepleier for Odd hvorfor han var blitt sendt dit: Noen pasienter hadde klart å flykte fra jorden, og siden pasientenes oppførsel var helt bisarr og ulogisk for friske mennesker, hadde de ikke klart å fange pasientene. Derfor hadde de tilkalt Odd for å hjelpe dem. Og her begynte en fantastisk reise.

odd

Da Odd kom tilbake, fortalte han oss hva han hadde vært med på, og vi ble alle enige om å fortelle dette fantastiske historien til dere i den medieformen vi elsker mest: Et eventyrspill. Vi er heldige nok til å ha fått den talentfulle kunstneren Ado Ceric med på laget, som har virkeliggjort det fantastiske landskapet som Odd har beskrevet for oss. Vi har ikke kommet så veldig langt med spillet – faktisk er vi fremdeles i Norge (vi har alle sammen andre jobber som skal passes). Vi inviterer dere likevel til å ta en titt på det vi har laget.

Reklame

Handlinger

Informasjon

4 responses

2 11 2009
Sonja Dadam

Jeg lastet ned demoen, og dette lover bra (dessverre er skjermen min litt mongo, så jeg mistet 10 cm på høyre side, samt den nederste delen hvor teksten er), men minn meg på det igjen når dette er ferdig, så skal jeg kjøpe det!

3 11 2009
kamikaze

Det skal jeg hilse videre og si 😀 Er litt redd for at det kan gå veldig lang tid før dette blir ferdig, men hvis gubben får nok ros, kanskje det går!

3 11 2009
slikejenter

Hva er MiML? Har en følelse av at det er litt pinlig å ikke vite det. Men hvis jeg ikke spør, får jeg i hvert fall ikke vite… 😉

3 11 2009
kamikaze

Han er Mannen i Mitt Liv 🙂 Jeg fant på det selv, så det er ikke så rart at du ikke forstod det. Han forstod det ikke han heller!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: