Stille bønn fra en selvmordspilot

29 11 2008

Kjære leser,

Jeg har fått Abre som Tordenbloggmotstander. Nå burde jeg antageligvis legge ut om mine egne fortreffeligheter, men ettersom du allerede er her, kan du jo se for deg selv 😉

Alvorlig talt, har du ikke vært hos Abre før, så er det på tide. Han skriver gode, intelligente poster, og han mener nesten alltid det samme som meg. Hvis jeg skal slås ut av Tordenbloggen, vil det være en fryd å bli slått ut av Abre.

Men jeg skal likevel be en stille bønn. Søte, kjære leser. Kunne du ikke tenke deg å stemme litt på meg? Bare bittelitt? Så skal jeg ikke styrte ned i huset ditt.

Jeg har som prinsipp i denne konkurransen at i hver eneste skrytepost, skal jeg skryte mer av Hjorthen enn av noen andre. Det synes jeg nemlig han har fortjent. Tordenbloggen har hittil vært så hyggelig at jeg helst vil ha Tordenblogg og podcasts året rundt. Det må være helt vanvittig mye jobb, og jeg håper han ser sitt snitt til å kommandere ut medbloggere til å hjelpe til. Hvordan han klarer å drive konkurransen og samtidig blogge med høy hastighet og god kvalitet, det forstår jeg i hvert fall ikke. Tre ganger hurra for Hjorthen!

Ja, kjære leser, hvis du stadig vekk er her, foreslår jeg at du tar en tur over hit og stemmer på din favorittblogg! (Og om noen timer burde kamikaze også være med i feltet)

Vennlig hilsen kamikaze

Reklame

Handlinger

Informasjon

8 responses

29 11 2008
anders

Du har i det minste min stemme!

29 11 2008
abre

Dette var pent sagt, Kamikaze!

Jeg har ikke hatt tid til å drive valgkamp i år, så da er det jo hyggelig at motstanderen gjør det for oss begge! 🙂

Men jeg sier som deg: Hvis jeg blir slått ut av deg, er det bare hyggelig. Vel, ikke bare hyggelig, kanskje, men helt i orden. Skal man først bli slått av noen, er det veldig OK at det er en veldig dyktig nykommer. Og så matematiker, til og med!

30 11 2008
bell4trix

Heisann Kamikaze.
Du skulle jo selvsagt fått min stemme, men jeg plages med nettet! Holdt på å klikke i går. Midt i Tordenbloggen, Snakk om å være avhenngig! Jeg får spare på kruttet og håpe du er heldig med den neste trekningen! :o)
Uansett så vil jeg at du skal vite at jeg synes bloggen din er topp og jeg liker tankene dine og måten du skriver på! 😀

GRATULERER så myyyye! *Sprette champagnen*

30 11 2008
abre

Takk for kampen, Kamizaze, og lykke til videre!

30 11 2008
abre

Unnskyld. Kamikaze, selvsagt.

30 11 2008
kamikaze

Takk for det Anders!

abre: Tusen takk! Og beklager at jeg slo deg ut :/ Jeg tror du får drive valgkampen din selv neste år! 🙂

bell4trix: Takk for det! Jeg tror nok jeg kommer til å behøve stemmen din neste gang, det blir jo bare tøffere og tøffere dette her!

1 12 2008
Krissy

Gratulerer med at du kom videre! Nå stemte jeg på din motstander i bloggen jeg da, men at du kom videre var heller ikke et nederlag. En vinn-vinn situasjon egentlig 😀

1 12 2008
kamikaze

Takk for det, Krissy! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: