Sommartider

18 08 2008

rrrrrchrrrcHCCHHRRCHCHCHCCCCHHHHHRR!!

Det er ikke en tjekkisk svordom.

Det er svigerfar. Han snorker.

Det skal sies at mamma hadde slått ham ned i støvlene og litt til i snorking — men så hadde jeg heller aldri gått med på å sove i samme ettroms hytte som modern.

rrrrrchrrrcHCCHHRRCHCHCHCCCCHHHHHRR!!

I disse sommartider er avisene fulle av gode råd for å hjelpe parforholdet med å overleve sommeren, men jeg tror ikke det er egen partner som er det egentlige problemet. Derimot har jeg merket at mange små skavanker som er sjarmerende hos min kjære, ikke er fullt like sjarmerende når de dukker opp kraftig forstørret hos svigerfar. Den søte lille snorkingen er ikke søt mer når man skrur opp lyden; det blir litt som med uskyldige små bananfluer som ser ut som monster når du zoomer inn.

rrrrrchrrrcHCCHHRRCHCHCHCCCCHHHHHRR!!

Jeg kunne sovet på verandaen, men det regner og dessuten vet man ikke hva som rører seg i disse ville svenske skogene. Jeg vil ikke vekkes av at en bjørn slikker meg i ansiktet.

Forrige sommer dro jeg Mannen med på fjelltur, og det var til slutt myggen som hjalp meg med å overtale ham til å flytte innendørs i stedet for å sove på verandaen. Ti minutter etter kapitulasjonen ligger han og summer fornøyd i en seng, mens jeg hører tunge steg utenfor. Tramp, tramp, tramp, tramp, tramp. Et eller annet tungt marsjerte forbi den lille fjellbua; en elg, en moskus eller kanskje en villmann, og jeg lå med hjertet i halsen og våget ikke kikke etter hva det var. For hva om den hadde stått der og stirret tilbake på meg?

rrrrrchrrrcHCCHHRRCHCHCHCCCCHHHHHRRhost.host

Nå blir det visst stille en liten stund, best at jeg sovner. Natta!

Reklame

Handlinger

Informasjon

3 responses

21 08 2008
Beamer

Hurra, Kamikaze med egen blogg, jo!

Bra start. Gleder meg til mer 🙂

21 08 2008
Lilja

Hipp hurra for Kamikazes nye blogg! Jeg kan virkelig leve meg inn i situasjonen din siden jeg er belemret med samme problem. Får se om jeg kanskje lar meg inspirere til å fortelle min verste snorkeopplevelse…

21 08 2008
kamikaze

Hei Beamer og Lila, velkommen hit 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: